Pcbrehoboth
Image default
Groothandel

Een media-fles is ideaal voor het verpakken van geneesmiddelen

Bent u actief in de geneesmiddelenbranche en moet u regelmatig geneesmiddelen opslaan en vervoeren? Dan is het voor u geen geheim dat er verschillende eisen aan de verpakkingen van geneesmiddelen verbonden zijn. Er bestaan diverse kwaliteitsvoorschriften waar u zich te allen tijde aan moet houden als u producten verpakt in een PET-fles of andere type verpakking. Zo wordt er een minimaal steriliteitsniveau aangehouden waaraan uw verpakking moet voldoen. Om uzelf te verzekeren van een PET-fles die goedgekeurd wordt, schakelt u een expert in. PET Power is een bedrijf dat bekend is met de procedure en u daarom ongetwijfeld van een fles voorziet die uw verpakkingsbehoeften vervult.

De flessen worden op duurzame wijze geproduceerd

Bij PET Power staat kwaliteit te allen tijde centraal. Zij voorzien u daarom van hoogwaardige producten. Hun verpakkingen zijn bovendien op milieubewuste wijze geproduceerd, dus schaft u bij hen enkel duurzame producten aan. Tijdens de productie van een media-fles houdt deze specialist altijd het besmettingsniveau onder controle, bovendien bewaken zij het steriliteitsniveau. Op die manier worden flessen in standaardverpakkingen gemaakt, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf een PET-fles samen te stellen. U kiest bijvoorbeeld voor een media-fles in een formaat en kleur dat uw voorkeur heeft. Dit doet u via een online configurator op de website van PET Power. Hier ontwerpt u zelf de vorm en nek van de verpakking, inclusief de sluiting.

Bestel een sample

Wanneer u behoefte heeft aan een maatwerk media-fles, helpt deze expert u graag. Ontdek de mogelijkheden in hun webshop en stel uw fles samen. Bent u tevreden? Dan bestelt u direct een sample, zodat u het eindresultaat met eigen ogen kunt bekijken. Zodra dit bevalt, laat u uiteraard een grotere hoeveelheid PET-flessen produceren. Wilt u meer weten over het productieproces of over de dienstverlening van PET Power? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.