Pcbrehoboth
Image default
Groothandel

Een media-fles is ideaal voor het verpakken van geneesmiddelen

Bent u actief in de geneesmiddelenbranche en moet u regelmatig geneesmiddelen opslaan en vervoeren? Dan is het voor u geen geheim dat er verschillende eisen aan de verpakkingen van geneesmiddelen verbonden zijn. Er bestaan diverse kwaliteitsvoorschriften waar u zich te allen tijde aan moet houden als u producten verpakt in een PET-fles of andere type verpakking. Zo wordt er een minimaal steriliteitsniveau aangehouden waaraan uw verpakking moet voldoen. Om uzelf te verzekeren van een PET-fles die goedgekeurd wordt, schakelt u een expert in. PET Power is een bedrijf dat bekend is met de procedure en u daarom ongetwijfeld van een fles voorziet die uw verpakkingsbehoeften vervult.

De flessen worden op duurzame wijze geproduceerd

Bij PET Power staat kwaliteit te allen tijde centraal. Zij voorzien u daarom van hoogwaardige producten. Hun verpakkingen zijn bovendien op milieubewuste wijze geproduceerd, dus schaft u bij hen enkel duurzame producten aan. Tijdens de productie van een media-fles houdt deze specialist altijd het besmettingsniveau onder controle, bovendien bewaken zij het steriliteitsniveau. Op die manier worden flessen in standaardverpakkingen gemaakt, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf een PET-fles samen te stellen. U kiest bijvoorbeeld voor een media-fles in een formaat en kleur dat uw voorkeur heeft. Dit doet u via een online configurator op de website van PET Power. Hier ontwerpt u zelf de vorm en nek van de verpakking, inclusief de sluiting.

Bestel een sample

Wanneer u behoefte heeft aan een maatwerk media-fles, helpt deze expert u graag. Ontdek de mogelijkheden in hun webshop en stel uw fles samen. Bent u tevreden? Dan bestelt u direct een sample, zodat u het eindresultaat met eigen ogen kunt bekijken. Zodra dit bevalt, laat u uiteraard een grotere hoeveelheid PET-flessen produceren. Wilt u meer weten over het productieproces of over de dienstverlening van PET Power? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

Gerelateerde artikelen

Is gewicht verliezen met tarwegrassap mogelijk?

Scoor een goedkope eettafel of andere voordelige meubelen bij deze specialist