Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Een gevarieerde bedrijfslunch bestellen doet u bij deze bakkerij

Wanneer een van uw collega’s jarig is, er een jubileum te vieren is of een andere feestelijkheid, is het een goed idee om een lekkere lunch te verzorgen. Zo kunt u gezellig samen met uw collega’s lunchen en de mijlpalen van uw bedrijf vieren. Bij Bakkerbij van den Bemd in Roosendaal kunt u eenvoudig een heerlijke bedrijfslunch bestellen. Deze bakkerij heeft een gevarieerd aanbod aan lekkernijen, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo hebben ze vers belegde broodjes, maaltijdsalades, hartige snacks en zoete lekkernijen. Zelfs de drankjes kunnen hier besteld worden! Alles wordt vers voor u bereid en kunt u op de gewenste dag afhalen.

Geef uw bestelling door via de webshop

In de webshop van Bakkerij van den Bemd kunt u zien welke producten u allemaal kunt bestellen voor een heerlijke bedrijfslunch. U kunt zelf de lunch samenstellen en direct uw bestelling plaatsen. Plaats de producten in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en geef aan op welke dag en tijdstip u de lunch wilt komen afhalen. Daarna kunt u direct betalen via iDEAL en is uw bestelling geplaatst. De bakkers van dit bedrijf gaan vervolgens voor u aan de slag en zorgen dat uw bestelling voor u klaarstaat op de door u uitgekozen dag. Op deze manier kunt u dus eenvoudig en snel een bedrijfslunch bestellen, zonder dat u hier veel werk aan heeft.

Geniet van een ambachtelijke lunch

Een bedrijfslunch bestellen in Roosendaal doet u dus bij Bakkerij van den Bemd! Hier worden de producten ambachtelijk bereid, volgens authentieke recepten. Heeft u specifieke wensen voor de lunch, bijvoorbeeld bepaalde dieet- of allergiewensen? Geef dit dan direct bij uw bestelling door, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Ook is het mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven. Wanneer u nog vragen heeft of advies wilt, kunt u dit direct ook telefonisch afhandelen.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

Vijf pluspunten van een pannenkoekenhuis in de buurt

Overheerlijke catering beschikbaar in Antwerpen

Cocktailbar.nl voor cocktails op locatie!