Een bril of lenzen zijn verleden tijd na een ooglaserbehandeling met de LASIK methode

Heeft u geen zin meer om uw lenzen in en uit te doen? Bent u uw bril vaak kwijt of bang dat deze kapot gaat? Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Wat de voordelen van de LASIK behandeling zijn? Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een gratis Quickscan om de status van uw cilinderafwijking te bepalen

Heeft u besloten om uw ogen te laten laseren? Dit is een belangrijke stap waarvoor goed onderzoek is vereist. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LANSIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

De LASIK methode uitgevoerd door ervaren oogartsen

Laat u uw ogen laseren door middel van de LASIK methode? Dan wilt u verzekerd zijn dat u wordt behandeld door ervaren artsen. Kies daarom voor Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.