Een borstvergroting om uw zelfvertrouwen te vergroten

Overweegt u een borstvergroting? Bij de gerenommeerde kliniek Mediclinic kunt u een borstvergroting laten doen door een ervaren arts. Dankzij de expertise van het personeel en de persoonlijke zorg en aandacht voor de patiënt, weet u hier zeker dat u het resultaat krijgt dat u in gedachten heeft. En dat is ook precies de bedoeling van een cosmetische ingreep. Wilt u een borstvergroting in Antwerpen of omgeving laten doen? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Een borstvergroting bij een betrouwbare kliniek

Hoewel het gaat om een cosmetische ingreep, is een borstvergroting een echte operatie. Die wilt u natuurlijk laten uitvoeren door een arts die u kunt vertrouwen. Ga daarom op consult bij een goed aangeschreven kliniek zoals Mediclinic. De arts kan u alles uitleggen over de operatie en over de eventuele risico’s. Hoe ziet het proces er in grote lijnen uit?

Op consult voor de ingreep

Wie een borstvergroting in Antwerpen of omgeving wil laten uitvoeren, gaat eerst op consult bij de arts. Hij of zij kan u uitleggen wat de voordelen van de operatie zijn, maar ook welke risico’s u loopt. Samen met de arts bepaalt u bovendien hoe uw nieuwe borsten eruit moeten komen te zien. Daarnaast wordt er een prothese opgemeten, speciaal voor u.

Het plaatsen van de implantaten

Kiest u ervoor om de ingreep inderdaad te ondergaan, dan wordt u onder narcose gebracht. In een steriele omgeving worden de protheses via een kleine opening ingebracht. Doordat ze tussen of achter de borstspier worden geplaatst, heeft u er in het dagelijks leven vrijwel geen last van. U kunt op de dag van de ingreep gewoon naar huis, en na een korte herstelperiode is de ingreep afgerond.

Een borstvergroting in Antwerpen: waar kunt u terecht?

Zoekt u een kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen? Bij een gerenommeerde kliniek werken ervaren artsen, die ervoor zorgen dat de ingreep netjes en zonder risico’s voor de gezondheid kan worden uitgevoerd.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.