De software voor uw advocatenkantoor is ook mobiel te gebruiken

Het levert verschillende voordelen op als u gebruikmaakt van goede software voor uw advocatenkantoor. Bent u als eigenaar van uw eigen kantoor veel onderweg? Of gaan uw werknemers wellicht veel op pad om naar een klant te reizen? Dan is het handig als uw administratiesoftware hierop is aangepast. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

Veel eigenaren van bedrijven houden er niet bepaald van om de administratie bij te houden. Gebruiksvriendelijke software voor uw advocatenkantoor is in dat geval een echte uitkomst. Zijn de gegevens goed ingevuld? Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.

Online software voor een advocatenkantoor: hoe zit het met de veiligheid?

Veiligheid van gegevens is essentieel. Tegenwoordig meer dan ooit tevoren. Het is belangrijk dat u zeker weet dat de software die u gebruikt voor uw advocatenkantoor veilig met uw gegevens omgaat. Kies daarom voor de software van AdvocaatCentraal. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.