De ideale kandidaat is zo gevonden dankzij finance recruitment van de expert in 7 stappen

Het bureau dat u inschakelt heeft een zeer grote invloed op de manier hoe uw finance recruitment traject vorm krijgt gegeven. Scope Finance gelooft net als u niet in ‘klinisch matchen’ waarbij er heel breed wordt begonnen en waar kandidaten vervolgens als een soort bulkgoederen door een filter worden gehaald. In plaats daarvan vindt er een intakegesprek plaats waarbij er een duidelijk profiel wordt opgesteld. Vervolgens worden er met behulp van geavanceerde tools kwalitatief goede matches gemaakt en worden er intensieve analysegesprekken ingepland met kandidaten. Die resultaten worden middels een presentatie teruggekoppeld waarna u als ondernemer de beste kandidaten voor een gesprek uitnodigt. Heeft u de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er een contract opgesteld en wordt het verloop van het traject samen met u uitvoerig doorgesproken.

Finance recruitment via een bureau dat met de tijd meegaat

Posities in Nederland in de financiële posities zijn steeds moeilijker te vervullen. Dat blijkt uit rapporten uit de sector. Dat komt omdat veel finance medewerkers van de ‘babyboomgeneratie’ zijn, en dat zijn mensen die binnen korte tijd gaan genieten van een welverdiend pensioen. Om nieuwe kandidaten te trekken is dus ook een andere aanpak nodig. En daarvoor maakt u gebruik van finance recruitment bij Scope Finance. Hier staat de persoon achter het cv centraal. Dankzij jarenlange ervaring weten de experts bij ScopeFinance dan ook precies hoe ze het kaf van het koren moeten scheiden om u de kandidaten aan te bieden die helemaal passen bij de financiële posities die u open heeft staan.

Hoe u finance recruitment inzet als lange termijn oplossing

Veel bedrijven vinden hun oplossing in finance recruitment een noodoplossing. Heeft u snel iemand nodig en het liefst iemand die zich meteen volledig in kan zetten? Een dergelijke ‘plug & play’ functie is vaak een kortetermijnoplossing. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.