Combineer eten met een van de workshops in Nijmegen

Eten en een activiteit samen? Dat kan! Een dagje weg met vrienden of collega’s is altijd en leuk idee. Wil je graag het hele gezelschap verrassen met leuke activiteiten? Bekijk dan het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.

Unieke workshops en uitjes voor de hele familie in Nijmegen

Ga je er met de hele familie op uit? Jouw partner? Of met vrienden? Dan is het een goed idee om een kijkje je te nemen naar de verschillende workshops en uitjes van DoeNijmegen. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.

Maak je eigen glühwein of kies voor een van de andere workshops in Nijmegen

Er zijn altijd leuke workshops bij DoeNijmegen. Ook voor jouw budget. Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan wil je natuurlijk een leuke dag beleven met een aantal activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop glühwein maken? In deze workshops leer je in het hartje van Nijmegen alles over dit lekkere warme drankje en gaan jullie ook aan de slag om zelf glühwein te maken. De workshops bij DoeNijmegen zijn altijd combineerbaar met andere leuke activiteiten en verschillende eetformules. Je vindt in het aanbod verschillende arrangementen, maar je kan ook zelf een dag samenstellen. Plan dus snel samen met je vrienden een onvergetelijke dag en avond in Nijmegen voor de aanstaande bruid of bruidegom.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.