Pcbrehoboth
Image default
Alarmsysteem

Cilinderslot vervangen voor een slot met kerntrekbeveiliging

Om een nieuwe veiligheidscilinderslot met kerntrekbeveiliging te monteren, moet eerst de gewenste cilindergrootte worden gemeten. Om fouten te voorkomen, dient u de onderstaande instructies te volgen om de gewenste profielcilindermaat te bepalen.

Twee dimensies zijn bepalend voor de exacte grootte van de veiligheidscilinder die u nodig hebt: de buitenmaat van uw cilinder en de binnenmaat. Beide maten worden gemeten vanuit het midden van de cilinder of vanuit de bevestigingsschroef van uw cilinder.

 

Zorg er ook voor dat u altijd de montage van uw deur zowel binnen als buiten meet, anders verdwijnt de cilinderslot later in het beslag! U kunt de exacte meting uitvoeren met een standaard vouwmeter. De Wagner-meetmeter, een speciale hoekliniaal, is hiervoor nog beter geschikt. Houd het eenvoudigweg aan de buitenkant van het beslag en meet vervolgens de afstand tot het midden van de cilinder (midden van de bevestigingsschroef) tot het einde van het deksel van het beslag. Hier in het voorbeeld: 30 mm (3 cm). Dit is meestal de basislengte.

Als u geen rolmaat heeft, kunt u een standaard liniaal gebruiken. U kunt een tweede vouwmeter gebruiken om de vouwmeter recht te zetten. Voor de zekerheid tonen wij u de cilindermaat in een andere illustratie. Op deze foto is de deur van opzij te zien. Meet eenvoudig de afstand van de roze pijl naar links (buitenmaat) en naar rechts (binnenmaat). U heeft deze twee dimensies nodig om een nieuw cilinderslot te bestellen. 

 

 

 

Waar koop je een cilinderslot met kerntrekbeveiliging?

Idealiter koopt u de sluitcilinders rechtstreeks bij de slotenexperts van de slotenwinkel. U vindt er ook talrijke knopcilinders, veiligheidscilindersloten en veiligheidsslotcilinders, evenals precies het juiste halve cilinderslot voor uw huis- of appartementsdeur of een hoogwaardig privacyscherm voor uw kijkgat. Of u nu een cilinderslot of een nieuw veiligheidscilinderslot wilt kopen, of u nu online sluitcilinders wilt bestellen of een profielcilinderslot wilt kopen – wij bieden u een zeer groot aanbod. Uiteraard houdt ons veelzijdige assortiment altijd rekening met de nieuwste technische beveiligingskenmerken. Deze worden perfect weerspiegeld in de CES DU-sluitcilinder.

Het DU systeem kenmerkt zich door maximale sluitprecisie, maximale variatie en effectieve trapsgewijze veiligheidsmaatregelen. Alle cilinders in het DU-systeem zijn volledig uitgerust met een veerbelaste boor- en trekbeveiliging, die tevens als actief sluitelement fungeert. Zelfs in de standaardversie van de cilinder wordt het boren bemoeilijkt door het gebruik van verschillende materialen zoals geharde kernpennen en behuizingspennen. Minstens één behuizingspen en alle kernpennen zijn van gehard staal. Door de getrapte borgpennen is het moeilijk om de cilinder te openen.